Erhvervsflytning

Laboratorie flytning

Flytning af laboratorie

Står din virksomhed overfor en flytning, eller går I med overvejelser herom? Så finder I den rette partner i MOVEFORCE. Med over 20 års erfaring i branchen har vi rådgivet både små, mellemstore og store virksomheder ift. deres flytteproces, og forstår dermed vigtigheden i en fuldt optimeret proces, hvor alle faser er optimalt optimeret. Vi klarer alle former for erhvervsflytninger, og rådgiver både private og offentlige virksomheder og institutioner. Så hvad end I skal have flyttet kontoret, fabrikken, lageret eller står overfor en forestående laboratorie flytning, så sidder vi hos MOVEFORCE klar som sparringspartner til at rådgive jer.

Undgå tab af drifttimer

En flytning kan ofte være en lang og omkostningstung proces. Hos MOVEFORCE sørger vi for, at alle vores projekter er fuldt optimeret, så processen ikke tager unødigt lang tid - og der ikke tabes driftstimer. Det sikrer jer, at I kan bevare jeres omsætning og udfakturering undervejs i processen, og dermed undgå driftstab. Med vores mangeårige erfaring er vi specialister inden for flytning af forskellige fagområder. Det være sig alt lige fra et domicilskifte til en laboratorie flytning. Med vores gennemafprøvede analyse- og planlægningsværkstøj ved vi, hvad der er vigtigt - og kan derfor også rådgive dig og din virksomhed efter netop jeres krav, ønsker og behov.

Skal vi hjælpe med din laboratorie flytning?

Vores mange år i branchen har medført, at vi har arbejdet med mange forskellige kunder. Står din virksomhed eksempelvis overfor en laboratorie flytning, er det således langt fra første gang, vi foretager en sådan proces. Det betyder også, at vi har den rette ekspertise inden for feltet. Vi ved hvad en laboratorie flytning kræver og hvilke parametre, man skal være opmærksom på. I processen af din virksomheds laboratorie flytning vil vi, såfremt dette ønskes, stå for alt fra a-z. Det være sig alt lige fra planlægning og koordinering af den enkelte opgave, til projektstyring og projekthåndtering. Vi håndterer dels planlægningen og eksekveringen, men varetager også re-etableringen efter kundens ønsker, hvis I skal have foretaget en laboratorie flytning i jeres virksomhed. Således kan I trygt overlade alle dele til MOVEFORCE og i stedet fokusere på det, der er vigtigt - nemlig jeres kerneforretning.

Mød op til en fuldt funktionsdygtig arbejdsplads

Netop kerneforretningen kan være udfordret i forbindelse med en laboratorie flytning. Hos MOVEFORCE sørger vi for, at alle faser foregår fuldt optimeret, så processen ikke tager unødig lang tid, og der ikke tabes driftstimer. I forbindelse med en laboratorie flytning vil det i mange tilfælde være muligt for medarbejderne at tage på weekend som vanligt, og mandag morgen møde op til en fuldt funktionsdygtig arbejdsplads - blot på en ny adresse. Denne hurtige og smidige tilbagevending er sund for kerneforretningen, og medfører at I undgår driftstab.

Vi sidder klar til at hjælpe jer

Uanset om I står overfor en laboratorie flytning, skal flytte til nyt domicil, lager eller på anden vis har behov for rådgivning, sparring og eksekvering, så sidder vi hos MOVEFORCE klar til at hjælpe dig. Du kan altid kontakte os for en uforpligtende samtale om din laboratorie flytning eller lignende. Vi har mange års erfaring - og finder således i samarbejde med dig, og din virksomheds behov, den bedste løsning, så din virksomhed hurtigst muligt kan genetablere arbejdet igen. Går I med overvejelser om en flytning, men har I endnu ikke taget den endelige beslutning, kan I også følge os på Linkedin, og holde jer opdateret på seneste nyt fra MOVEFORCE, og hvordan vi kan hjælpe jer.

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821