50 % rabat på kabeltrimning af dit kontor

- Få et professionelt udtryk på dit kontor, gennem kabeltrimning som skaber både ro & struktur.

Kabeltrimning giver dig

  • Professionelt udtryk
  • Ro & struktur
  • Nemmere rengøring
  • Præsentabelt kontor

JA TAK!

Jeg er interesseret i en gratis vurdering af min flytning.

Udtalelser

"Jeg var skeptisk over om flytningen virkelig kunne klares på en weekend, men opgaven blev løst til fuldt tilfredshed indenfor den lovede tid.
Anders Lassen
Direktør, Jens S. Transmissioner
MOVEFORCE rykkede ind efter fyraften og morgen efter var vores IT udstyr installeret og vores kontor var pænt og nydeligt.
Rikke Bundgaard
Koordinater, E-nettet
Vi har været fuldt tilfredse med Moveforce i hele flytteprocessen og vi vil gerne anbefale dem til andre der har brug for samme ydelse.
Susanne Brandborg
HR partner, Foodservice DK

Hos Moveforce har vi stor brancheerfaring og ekspertise indenfor kabeltrimning. Med kabeltrimning får du et professionelt udtryk, da kontoret står skarpt og kablerne ikke er rodet ind i hinanden.

Derudover peger flere studier på at et sjusket arbejdsmiljø kan påvirke medarbejdernes mentale ressourcer, hvilket sænker deres produktivitet.

Det er vigtigt at kabeltrimningen er lavet korrekt, på den måde undgår man ulovlige installationer som mange danske virksomheder desværre har. Hos Moveforce klarer vi den uoverskuelige affære. Vi har i øjeblikket 50 % rabat på timeforbruget i forbindelse med kabeltrimning.

Referencer

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821