Firmaflytning

Firmaflytning

professionel firmaflytning

Vælger du en firmaflytning fra MOVEFORCE, så er du altid sikret en flytning, der dækker alle flytningens faser, og i øvrigt får du en sikker og professionel firmaflytning, der er let overstået. Det gavner din virksomhed på den måde, at I får en hurtigt overstået flytning af jeres virksomhed, der gør jer I stand til at arbejde upåvirket af flytningen, så snart denne er overstået. Lad os hjælpe med planlægning, eksekvering og efterfølgende evaluering, så I får den mest effektive flytteløsning overhovedet muligt.

Få et overskueligt kontor

Skal I have jeres kontor flyttet til en ny adresse, så tilbyder vi som del af vores flytteløsning i øvrigt kabeltrimning. Få en firmaflytning, der kører på skinner med denne unikke løsning. Vi har stor brancheerfaring og ekspertise inden for dette område, hvilket vil gavne jeres kontorlandskab i form af et professionelt og rent udtryk. Det er desuden videnskabeligt bevist at et rodet arbejdsmiljø påvirker ens mentale ressourcer negativt – så vi hjælper jer indirekte med at få mere produktive og glade medarbejdere. Det er også afgørende at trimningen foretages korrekt, så man undgår ulovlige installationer, hvilket er tilfældet på mange danske arbejdspladser.

Alt i én firmaflytning

Uanset, om I skal have flyttet fabrikken, kontoret eller måske et lager, så sidder vi inde med en skræddersyet løsning til netop jeres behov. Det betyder for dig og din virksomhed, at I slet ikke skal døje med flyttebesværet eller driftstabet, som en firmaflytning medbringer. I kan blot læne jer tilbage og lade vore erfarne flyttemænd foretage en professionel og veludført flytning, der ikke skaber nogle gener. Mange virksomheder forsøger selv at foretage en firmaflytning, men ofte udmunder dette i en upraktisk og langsommelig proces, der skaber mere bøvl end gavn.

Store og små løsninge

Vi har flere års erfaring med flytteløsninger i alle størrelser og former. Så uanset om du kommer fra en lille, mellemstor eller måske en ekstra stor virksomhed – så har vi løsningen til jer. Vi har tidligere lavet firmaflytning for bl.a. Maersk Drilling samt Group M. Fælles for alle vores løsninger er, at vi ved hjælp af vores gennemtestede planlægnings- og analyseværktøjer kan foretage selv større firmaflytninger effektivt og hurtigt. Det betyder at I kan gå på weekend om fredagen, præcis som I plejer for derefter at møde ind mandag til det samme udstyr blot på en anden adresse.

Vi skaber værdi for dig

Det hele handler for os om at skabe mest mulig værdi for dig. Dette vil du bl.a. opleve ved at slippe for flyttebesværet og trygt kunne overlade hele eller dele af firmaflytningen til os. Vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dit firma med jeres næsten flytning så kontakt os og få et uforpligtende tilbud i dag.

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821