Erhvervsflytning

Fabriksflytning

Flytning af fabrikker

Skal din virksomhed flytte til nye lokaler, eller står din virksomhed overfor en fabriksflytning, kan det være af stor værdi at have en sparringspartner- og rådgiver med i processen. Vælger I en sparringspartner som MOVEFORCE, er I altid sikret en flytning, der dækker alle faser fuldt ud. Vi har flere års erfaring i branchen, hvorfor I altid får en sikker og professionel behandling med MOVEFORCE ombord. Vi forestår flytninger af enhver type og branche. Uanset om I er en lille, mellemstor eller stor virksomhed, står vi klar med vores gennemarbejdede planlægnings- og analyseværktøj til at hjælpe jer sikkert og effektivt igennem jeres flytning til nye kontorer, lagre eller hvis I står foran en forestående fabriksflytning.

Skal I have hjælp til en fabriksflytning

I MOVEFORCE får du en specialiseret sparringspartner- og rådgiver, der ved, hvad der skal til i forbindelse med eksempelvis en fabriksflytning. Vi arbejder med og har alt det rette udstyr til at forestå en fabriksflytning, der sikrer en problemfri proces af store såvel som små maskiner i forbindelse med en fabriksflytning. Med MOVEFORCE som partner kan I trygt overlade alt i processen til os. Såfremt det ønskes står vi for alt lige fra koordineringen til projektstyringen og projekthåndteringen af din erhvervsflytning. Således sørger vi også for, at processen er fuldt optimeret, således at maskiner, møbler med videre flyttes til den nye fabrik, så I kan genoptage produktionen uden tab af driftstimer.

Vi løser alle typer af fabriksflytning

Uanset om I står overfor en fabriksflytning af større eller mindre grad, står vi klar på sidelinjen til at planlægge, projektstyre og eksekvere den pågældende fabriksflytning fra a-z. I tæt samarbejde med dig lægger vi en plan og overordnet strategi for, hvorledes vi på bedste vis foretager den pågældende fabriksflytning. Det grundige forarbejde og ikke mindst planlægning sikrer, at I undgår driftstab og hurtigt kan opstarte den almindelige drift igen, når alle dele af fabrikken er flyttet til nye lokaler. Hos MOVEFORCE har vi et tæt samarbejde under hele forløbet, således at I får en sikker og effektiv proces, der imødekommer og tilgodeser de ønsker og behov, som I måtte have.

Kontakt os for en uforpligtende gennemgang

Det kan være stort at træffe beslutningen om at få foretaget en fabriksflytning. Det kræver mange overvejelser, og der kan være mange ubekendte undervejs. Af netop samme årsag kan I altid kontakte MOVEFORCE helt uforpligtende, såfremt I ønsker rådgivning eller en gennemgang af jeres flytning. Dermed kan I roligt træffe den helt rigtige beslutning, der er optimeret efter netop de tanker og ønsker, som I har gjort jer. Vil I blot lære os lidt bedre at kende, kan I altid følge os på Linkedin, hvor vi løbende opdaterer med seneste nyt fra MOVEFORCE.

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821