Erhvervsflytning

Erhvervsflytning

ERHVERVSFLYTNING

Med erhvervsflytning fra MOVEFORCE er du garanteret en sikker og professionel flytning, der dækker alle flytningens faser. Vi planlægger og eksekverer din næste erhvervsflytning, hvor hvert et trin er gennemtænkt og optimeret mest muligt. Det betyder for jeres virksomhed, at I får en rolig og ikke mindst effektiv flytning, der giver ro og ikke skaber unødigt driftstab for dig og din virksomhed. Udover at stå for den fysiske flytning, så er en central del af vores forretning at rådgive inden for vores speciale, som netop er erhvervsflytninger.

Effektivt, præcist & hurtigt.

Hos MOVEFORCE har vi udarbejdet og gennemprøvet et analyse- og planlægningsværktøj, som giver os mulighed for blandt andet at gennemføre meget store operationer over en weekend. Det betyder helt konkret for jeres virksomhed, at I kan møde ind som I plejer fredag, gå på weekend og mandag møde ind til en fuldt funktionsdygtig arbejdsplads – blot på en ny adresse. Vores hold af eksperter har flere års erfaring med erhvervsflytning, hvilket betyder, at vi altid møder op med et erfarent team, der lever sig ind i opgaven og har de fornødne værktøjer, der skal til at for løse opgaven effektivt og til tiden.

Erhvervsflytning – store som små

Hos os er der ingen grænser for, hvor eller hvilken slags virksomhed, vi skal assistere i en erhvervsflytning. Vi anskuer hvert projekt individuelt og planlægger derefter. Vi tror nemlig på, at enhver flytteløsning er unik og at forskellige opgaver kræver forskellige løsninger. Ergo får du altså med vores erhvervsflytning en skræddersyet løsning, der dækker netop jeres behov. Vi er specialister i at rådgive mellemstore og store virksomheder inden for den private- og offentlige sektor i erhvervsflytning, hvorvidt dele eller hele deres virksomhed skal omplaceres. Vi har bl.a. hjulpet virksomheder som Maersk Drilling med erhvervsflytning, som du kan læse vores case om lige her

Èn samlet pakke

Mange virksomheder tænker måske, at de kan stå en flytning igennem helt uden problemer. For nogle er dette også meget muligt, men i langt de fleste tilfælde kan dette ikke svare sig for de fleste virksomheder, hvis man medregner det drifttab, flytningen medbringer – da det ofte bliver en langsommelig og upraktisk proces. Her er det en stor fordel at benytte sig af en flyttepartner som MOVEFORCE. Lad os stå for hele processen fra planlægning til eksekvering, så slipper jeres virksomhed for unødig nedetid – og I kan i stedet bruge kræfter på de områder, der skaber værdi for netop jeres virksomhed. Vi tilbyder en professionel håndtering af hele flytterejsen, og afholder altid et grundigt evalueringsmøde med kunden, så overgangen til den nye adresse foregår så gnidningsfrit, som overhovedet muligt. Er tiden snart inde til at få rykket til større lokaler eller måske et mere moderne arbejdsmiljø? Så lad os hjælpe med jeres kommende erhvervsflytning, så I er garanteret at komme rigtig godt på plads.

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821