Erhvervsflytning

DER ER STOR DRIFTSBESPARELSE VED PROFESSIONEL HJÆLP TIL DOMICILSKIFT!

De fleste kan stå en flytning igennem. Men hvis man regner drifttabet med ved en langsommelig og upraktisk proces, vil størrelsen af beløbet overraske de fleste. Her er en rigtig partner som MOVEFORCE af stor værdi.

DRIFTSOMSÆTNING – ET REGNEEKSEMPEL

En dansk virksomhed med 500 ansatte har som tommelfingerregel en driftsomsætning på ca. kr. 1.250.000,- for sine ansatte hver eneste dag. Så der er en kæmpe gevinst forbundet med en hurtig tilbagevenden til normal drift.Når man kommer hurtigt på plads, betyder det i dette eksempel en omsætning på kr. 166.666,- for hver time man kommer før i gang. Den hurtige og effektive nedpakning, flytning og installering uden driftstab er MOVEFORCEs speciale.

STABIL UDFAKTURERING

Driftsomsætningen er vanskelig at ændre. Men du kan bevare din omsætning og udfakturering ved at sørge for, at processen ikke tager unødig lang tid og der ikke tabes driftstimer under den fysiske flytning.Den hurtige og smidige tilbagevending er også sundt for kerneforretningen. Uanset om I lever af knowhow, rådgivning, produktion eller noget helt andet, er det afgørende for MOVEFORCE, at virksomheden kan genoptage de aktiviteter, som skaffer omsætningen.

NULLØSNING

Et fuldt optimeret flytteprojekt kan ofte gennemføres sådan, at virksomhedens besparelse opvejer den betaling, som MOVEFORCE skal have for rådgivning og eksekvering af projektet. Ved hjælp af vores ekspertise samler vi besparelser og eventuelle indtjeningsmuligheder (eksempelvis afhænder vi brugte møbler m.v.).

BEREGN DIN BESPARELSE

Her kan du beregne størrelsen af det omsætningstab, du undgår ved at optimere flytteprocessen og hurtigt være på plads.

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821