Erhvervsflytning

STOR DRIFTSBESPARELSE VED PROFESSIONEL HJÆLP TIL DOMICILSKIFT

Driftstabet ved en upraktisk og langsommelig proces bliver hurtigt dyrt for jeres virksomhed. Vi kan sørge for, at flytningen sker praktisk, hurtigt og uden unødvendigt driftstab.

DRIFTSOMSÆTNING – ET REGNEEKSEMPEL

En dansk virksomhed med 500 ansatte har som tommelfingerregel en driftsomsætning på ca. kr. 1.250.000,- for sine ansatte hver eneste dag. Dermed er der en stor gevinst forbundet med en hurtig tilbagevenden til normal drift. Hvis din virksomhed kommer hurtigt på plads, betyder det i dette eksempel en omsætning på kr. 166.666,- for hver time du sparer pr. medarbejder.

STABIL UDFAKTURERING

Vi ved, at driftsomsætningen er vanskelig at ændre. Derfor gør vi en dyd ud af at bevare din omsætning og udfakturering ved at sørge for, at processen ikke tager unødig lang tid og at der ikke tabes driftstimer under den fysiske flytning.

Uanset om I lever af knowhow, rådgivning, produktion eller noget helt fjerde, er det afgørende for MOVEFORCE, at jeres virksomhed kan genoptage de aktiviteter, som skaffer omsætningen.

NULLØSNING

Et fuldt optimeret flytteprojekt kan ofte gennemføres sådan, at virksomhedens besparelse opvejer den betaling, som MOVEFORCE skal betales for rådgivning og eksekvering af projektet. Ved hjælp af vores ekspertise samler vi besparelser og eventuelle indtjeningsmuligheder.

BEREGN DIN BESPARELSE

Her kan du beregne størrelsen af det omsætningstab, du undgår ved at optimere flytteprocessen og hurtigt være på plads.

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821