Erhvervsflytning

Bæredygtighed

Der skal en ny fane på hjemmesiden, der hedder ’Bæredygtighed’

FN’s Verdensmål, de såkaldte Sustainable Development Goals, er en global målsætning om at samle indsatsen mod de udfordringer, vi oplever i verden lige nu.

I MOVEFORCE mener vi, at erhvervslivet har en afgørende rolle i at arbejde for at sikre en mere bæredygtig verden - derfor arbejder vi aktivt for en realisering af FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling i 2030. I MOVEFORCE har vi særligt fokus på Verdensmål nr. 12 og 17.

Verdensmål 12

Moveforce har fokus på Verdensmål 12 om ansvarligt forbrug og produktion. Gennem mere genanvendelse i produktionskæden samt bedre håndtering af kemi og affald, bidrager vores team til et mere bæredygtigt samfund. I vores samarbejde med diverse virksomheder, sørger vi for at genbruge og donere videre, så der er mindre tab. Derved øger vi også ressourceeffektiviteten af produkterne.

Dét inventar din virksomhed har i overskud, eller ikke skal bruge, donerer vi til foreninger og organisationer, som kan give det nyt liv. F.eks. donerede vi nogle idrætsskabe fra et samarbejde med Wiotec Kirkebjerg til Artesuave i Grøndal Multicenter.

Artesuave.dk

Adresse:

Falkoner Allé 53, 5. DK-2000 Frederiksberg

Kontakt

Telefon: +45 70 60 50 40
Mail: info@moveforce.dk
CVR nr: DK35676821